Google
  Web alb-net.com   
[Alb-Net home] [AMCC] [KCC] [other mailing lists]

List: Alst-L

[alst-l] Fwd: Informacion per Kosoven

Besnik Pula besnik at albanian.com
Thu Feb 4 21:00:21 EST 1999


Jungjatjeta,

nese dikush ka ndonje bibliografi te gatshme cfare kerkon zonja me poshte,
ju lutem te kontaktoni me te direkt, por ta dergoni edhe ne kete liste,
sepse mund te jete me interes per te tjeret.

Falimnderit,
Besniku

--- begin forwarded text


Date: Mon, 1 Feb 1999 20:26:00 -0500 (EST)
From: Enkelea  Gjoleka <eg269 at columbia.edu>
Subject: Informacion per Kosoven

Une jam nje studente shqiptare te Columbia University dhe Ylli Panariti me
ka rekomanduar t'u shkruaj juve. Une po marr nje klase per vendet e
Evropes Lindore ne te cilen kam nje detyre per te hartuar nje bibliografi
bashkekohore per Kosoven, ne shqip dhe anglisht. Do te doja qe te beja me
te miren se instituti I Evropes Lindore ketu eshte shume aktiv dhe nje
pjese e listes do te vihet ne dispozicion on-line per perdorim.

Nese ju dini ndonje burim te vecante, website apo cfaredo tjeter qe te
me rekomandonit une do te vleresoja shume. E di qe jeni i zene, po mendoj
qe informacioni eshte nje gje shume e rendesishme dhe per me teper ne
Universitete te tilla si Columbia.  Une e shrfytezoj shume albanian.com,
po do te desha te dija ku mund te shihja tjeter vec asaj.

Faleminderit shume dhe me falni per kohen

Gjithe te mirat
Enkelea Gjoleka

--- end forwarded text

_________________________________________________________
* ALST-L at alb-net.com / Albanian Studies Discussion List *
 To contact the list owner:  ALST-L-Approval at alb-net.com
More information about the Alst-L mailing list